Lansări Gaudeamus 2016

Lansări Gaudeamus 2016

Editura Cartier Lansările vor avea loc la standul Editurii Cartier (Pavilionul central Romexpo, nivelul 00, standul nr.21)

VINERI, 18 noiembrie. Ora 16.00

Lansare celor mai noi titluri din colecția Cartier istoric: Globalizare, democrație și terorism de Eric Hobsbawm (trad.: Radu Săndulescu) și Refugiați, teroare și alte probleme cu vecinii. Împotriva dublului șantaj de Slavoj Zizek (trad.: Ciprian Șulea).

 

VINERI, 18 noiembrie. Ora 16.30

Lansarea volumelor Inteleghenția basarabeană azi de Vasile Ernu și Republica Moldova la 25 de ani. O încercare de bilanț. Volum coordonat de Petru Negură, Vitalie Sprînceană, Vasile Ernu. Sesiune de autografe.

 

 

VINERI, 18 noiembrie. Ora 17.00

Lansarea volumelor din Cartier de colecție: Cantosuri domestice (poeme alese) de Radu Vancu; Regele dimineții de Alexandru Mușina. Poeme alese de Radu Vancu;Oameni obosiți de Andrei Bodiu. Poeme alese de Claudiu Komartin; Herța și alte priveliști de B.Fundoianu. Poeme alese de Dan Coman; Sonete de William Shakespeare în traducerea lui Radu Ștefănescu; peste diagonala sângelui de Ilarie Voronca. Poeme alese de Em.Galaicu-Păun; Marea Înfățișare de Mihai Ursachi. Poeme alese de Lucian Vasiliu; Spre Meka… de Alexandru Macedonski. Poeme alese de Nicolae Leahu; Fire de tort de George Coșbuc. Poeme alese de Ioan Pintea; Poeți de pe vremea lui Eminescu. Antologie de Eugen Lungu. Proiect editorial cofinanțat de AFCN.

Participă: Radu Vancu, Claudiu Komartin, Dan Coman, Radu Ștefănescu, Em.Galaicu-Păun, Lucian Vasiliu, Ioan Pintea.

 

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*